Het leven kent vele gezichten en is voortdurend in beweging. Het krijgen van een kind, samenleven, een nieuwe baan, werkdruk, scheiden, verhuizing, ziekte, promotie, baanverlies, verlies van dierbaren; veranderingen komen met een lach en een traan. Door te balanceren (her)vinden we meestal zelf, of met wat hulp uit onze omgeving, ons evenwicht. Soms niet. Dan help ik je graag weer grip op je leven te krijgen. 

 

Of het nu gaat om loopbaanvragen, stressklachten, slaapproblemen, omgaan met levens veranderende gebeurtenissen, faalangst, competentie-ontwikkeling, studie-vaardigheden of iets anders...we gaan samen op weg naar het realiseren van jouw doel(en). 

 

Via relevante kennis & (zelf)inzicht, naar het (h)erkennen van handelingsmogelijkheden tot daadwerkelijke committed action. Want effectief sturen in je leven kan je alleen als je ook daadwerkelijk iets doet!

 

Ik ben je trouwe supporter, deskundig raadgever, stok achter de deur en je partner op weg naar jouw gewenste situatie. 

 

Hoe? 

 

Individuele psychologische begeleiding
Individuele begeleiding begint altijd met een intakegesprek, waarin we jouw doel(en) proberen vast te stellen. Vervolgens gaan we op gestructureerde en oplossingsgerichte wijze samen op weg in het realiseren hiervan. Meestal zijn 4-7 gesprekken, eventueel in combinatie met online begeleiding, voldoende voor een succesvolle afronding.

 

Het tarief voor individuele begeleiding bedraagt 95,- excl. BTW per sessie (45-60 minuten). Psychologische begeleiding is vrijgesteld van BTW. Echter, wanneer de opdracht door werkgever, arbodienst, gemeente of uwv wordt verstrekt moet wel BTW in rekening worden gebracht. 

 

Let op: ANDERS Psychologie heeft geen contracten met zorgverzekeraars en wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Betaling dient rechtstreeks aan ANDERS Psychologie te worden gedaan.

 

Trainingen en workshops
Zowel trainingen als workshops vinden plaats in kleine groepen, waarbij ruimte is voor persoonlijke inbreng. Een combinatie van theorie en praktische toepassing, maakt het geleerde direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.
Een workshop zorgt voor een snelle, stimulerende boost met een beperkte tijdsinvestering. Een training gaat net een tandje verder, met meer kennis, diepgang en oefening.  Op de website vindt je praktische informatie onder het kopje trainingen en workshops.