Stress...

In onze drukke, westerse maatschappij krijgen we allemaal te maken met stress. Gelukkig maar, want deze stressreactie brengt ons ook in beweging. Soms raken we alleen zo gevangen in de activiteiten van alle dag, dat we onszelf verliezen. Dan kunnen we te maken krijgen met klachten als slapeloosheid, prikkelbaarheid, (extreme) vermoeidheid, somberheid, angst en onzekerheid. Soms zodanig dat we beperkt worden, of dreigen te worden in ons dagelijks functioneren. Vervelend en ongewenst.

 

Anders Psychologie begeleidt mensen in hun zoektocht hoe adequaat om te gaan met stress. Dit doen wij zowel preventief, om klachten te voorkomen en welbevinden en gezondheid te bevorderen, als curatief op weg naar herstel. 

 

De aanpak van stressklachten, burn-out of overspanning kent een sterke wetenschappelijke onderbouwing. We werken door een gecontroleerd en gefaseerd proces aan herstel, waarbij voldoende ruimte is om individueel af te stemmen. Uiteindelijk is psychologische begeleiding altijd maatwerk. 

 

Tarief

Het tarief voor individuele begeleiding bedraagt 95,- excl. BTW per sessie (45-60 minuten) excl. BTW. Psychologische begeleiding is vrijgesteld van BTW. Echter, wanneer de opdracht door werkgever, arbodienst, gemeente of uwv wordt verstrekt moet wel BTW in rekening worden gebracht. 

 

Let op: ANDERS Psychologie heeft geen contracten met zorgverzekeraars en wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Betaling dient rechtstreeks aan ANDERS Psychologie te worden gedaan.